Sanofin yhteiskuntavastuustrategian kulmakivi Sanofi Global Health on vasta perustettu voittoa tavoittelematon liiketoimintayksikkö.

Hyödyntäen Sanofin monipuolista ja laajaa lääkevalikoimaa sekä maailmanlaajuista toimintaa, Sanofi Global Health on sitoutunut lisäämään niiden lääkkeiden saatavuutta, joita Maailman terveysjärjestö WHO pitää välttämättöminä 40 matalatuloisessa maassa. Kolmeakymmentä Sanofin lääkettä tullaan tarjoamaan eri hoitoalueilla, mukaan lukien sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, tuberkuloosi, malaria ja syöpä. Sanofi Global Health rahoittaa myös terveydenhuollon ammattilaisten koulutusta tai kestävien hoitojärjestelmien laatimista ja kehittämistä kroonisista sairauksista kärsiville henkilöille, jotka tarvitsevat monimutkaista hoitoa.

Sanofi Global Health on ensimmäinen maailmanlaajuinen hanke, joka tarjoaa pääsyn näin laajaan lääkevalikoimaan niin monessa maassa ja useilla hoitoalueilla ja rahoittaa samalla paikallisia tukiohjelmia.

Lisäksi Sanofi on sitoutunut auttamaan tuhatta harvinaissairauksia sairastavia, joilla ei ole pääsyä hoitoihin, ja lahjoittaa 100 000 lääkepulloa heidän hoitoihinsa vuosittain. Tämä jatkaa Sanofin 30-vuotista sitoutumista harvinaissairauksiin, kuten Fabryn tautiin, Gaucherin tautiin tai Pompen tautiin, joiden kohdalla hoidon saanti on usein rajoitettua.

PM MAT-FI-2100853 - 1.0 - 08-2021, elokuu 2021