Sanofilla tiedämme, että voimme tehdä enemmän

”We Can Do More” on Sanofin yhteiskuntavastuustrategia, joka sisältyy tavoitteeseemme muuttaa ihmisten elämää ja visioomme paremmasta tulevaisuudesta. Strategian aloitteet kehitettiin, jotta voimme saada aikaan todellisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen, jota voidaan laajentaa ja ylläpitää ajan kuluessa.

Yhteiskuntavastuustrategiaan kuuluu terveydenhuollon saatavuuden varmistaminen maailman köyhimmille ihmisille sekä hoitojen kehittäminen lasten syöpiin. Strategia sisältää myös sitoumuksen jatkaa taistelua infektiotauteja, kuten unitautia ja poliota vastaan sekä vähentää tuotteidemme ja maailmanlaajuisen toimintamme ympäristökuormitusta. Koska yhteiskuntavastuulupauksemme ytimenä on aina ollut henkilöstömme, sitoudumme jatkossakin lupaukseemme monimuotoisesta ja osallistavasta työpaikasta.

”Pelkkä mainosjuliste hississä tai rasti-ruutuun-harjoitus ei olisi riittänyt. Meidän piti perusteellisesti pohtia, miten voisimme aikaansaada mahdollisimman suuren vaikutuksen.”

– Paul Hudson, Sanofin toimitusjohtaja

Sanofi Global Health

Yhteiskuntavastuustrategiamme ytimessä on voittoa tavoittelematon liiketoimintayksikkö Sanofi Global Health, joka tarjoaa 30 välttämätöntä lääkettä 40:lle maailman köyhimmälle maalle.

Sanofin yhteiskuntavastuulupaus

PM MAT-FI-2100853 - 1.0 - 08-2021, elokuu 2021