Keskitymme kehittämään uraauurtavia lääkkeitä ja rokotteita. Olemme olleet olemassa yli 100 vuotta ja uudella tarkoituksellamme ja uudella identiteetillämme jatkamme terveyden vaalimista.

Sanofi on maailmanlaajuinen lääkeyhtiö, jolla on yli 100 000 työntekijää. Meitä ohjaa päämäärä: me jatkamme tieteen ihmeiden jäljittämistä, jotta voisimme muuttaa ihmisten elämää. Tieto ja digiteknologian tukema tutkimus ja tuotanto voivat muuttaa tapaa, jolla lääketiedettä harjoitetaan – tehden mahdottomasta mahdollista miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

Uusi identiteetti

Otimme keväällä 2022 suuren askeleen ja loimme uuden yritysbrändin, jolla on uusi visuaalinen ilme, logo ja tarkoitus. Miksi? Koska tiede kehittyy jatkuvasti – ja niin mekin. Meillä on rikas historia, joka ulottuu yli 100 vuoden päähän. Pitkä historia on tehnyt meistä myös monimutkaisen ja rönsyilevän organisaation. Uudella identiteetillämme kokoamme koko organisaatiomme: meillä on yhteinen tarkoitus ja identiteetti.

Jatkamme tieteen ihmeiden jäljittämistä, jotta voisimme muuttaa ihmisten elämää

Edistymisemme yhdistää meidät ja saa meidät kasvamaan, oppimaan ja ylittämään yhdessä rajojamme. Mitä tarkoitamme tieteen ihmeillä? Meille se merkitsee lääketieteellisiä läpimurtoja, jotka helpottavat merkittävästi sairastuneiden elämää. Käytännössä tämä tarkoittaa, että keskitämme resurssit tärkeimpiin terapia-alueisiin, joissa voisimme muuttaa ihmisten elämää ja edistää kansanterveyttä. Uusien hoitokeinojen ja tuotteiden tulee olla joko täysin uusia (first-in-class) tai luokkansa parhaita (best-in-class).

Miten saamme aikaan tieteen ihmeitä?

Rokotteet ovat aina parantaneet ihmisten elämänlaatua. Viime vuosikymmenen nopea teknologinen kehitys on muuttanut nykyistä lääkkeiden kehitystyötä merkittävästi. Alan johtavat teknologia-alustamme antavat tutkimus- ja kehitystiimeillemme työkalut, joita he tarvitsevat kehittääkseen ensiluokkaisia lääkkeitä ja rokotteita, joita ei vielä muutama vuosi sitten olisi voinut kuvitellakaan. Näiden teknologioiden avulla saamme myös lisätietoa useiden taudinkuvien biologisista syistä, mikä auttaa meitä kohdistamaan hoitokeinoja.

Tällä hetkellä meillä on 91 hanketta kliinisessä tutkimuksessa. Näistä 34 on faasi 3:ssa tai toimitettu valvontaviranomaisten hyväksyttäväksi. Jotkut ovat uusia molekyylikokonaisuuksia, kun taas toiset ovat olemassa olevia tuotteita, joilla on mahdollisia uusia käyttöaiheita tai -muotoja.

Tavoitteemme on suojella ihmisiä rokotteiden avulla ja auttaa niitä, joilla on krooninen sairaus, kuten diabetes tai sydän- ja verisuonitauti, sekä heitä, joilla on vakavia ja vaikeita sairauksia, kuten syöpä, atooppinen ihottuma, astma, MS tai harvinainen sairaus. Näitä sairauksia on usein vaikea diagnosoida ja hoitaa. Mutta juuri se saa meidät työskentelemään enemmän ja jatkamaan tieteen ihmeiden jäljittämistä – jotta voisimme muuttaa ihmisten elämää.