#HyvääDiabeteselämää – somekampanja luo kannustavan yhteisön diabeetikoille

Maailman diabetespäivää vietetään joka vuosi marraskuun 14. päivä, insuliinin toisen keksijän Frederick Bantingin syntymäpäivänä. Banting keksi insuliinin yhdessä Charles Bestin kanssa tasan sata vuotta sitten, 1921.

Vaikka lääketiede on kehittynyt huikeasti viimeisen sadan vuoden aikana, on elämä diabeteksen kanssa kuitenkin iso taakka, joka vaikuttaa moniin elämän osa-alueisiin.

Sanofi aloitti viime vuonna uuden perinteen: #HyvääDiabeteselämää-somekampanjan, joka järjestetään aina Maailman diabetespäivää edeltävillä viikoilla. Kampanja kannustaa ja motivoi diabeetikkoja ottamaan diabetes hallintaan ja elämään hyvää ja terveellistä elämää.

Uusien hyvien tapojen omaksuminen on helpompaa, kun sen tekee yhdessä muiden kanssa ja kertoo asiasta avoimesti. Facebookissa toteutettu #HyvääDiabeteselämää-kampanja luo yhteisön, jossa diabeetikot ja heidän perheenjäsenensä voivat jakaa niin hyviä ja huonoja kokemuksia kuin hyväksi havaittuja vinkkejä ja ideoita positiivisessa ja kannustavassa seurassa.

#HyvääDiabeteselämää-kampanja rohkaisee keskustelemaan kaikista diabetekseen liittyvistä elämänalueista. Ruokavalio, liikunta, elämäntyyli, verensokerin hallinta, yksilölliset hoitotavoitteet, terveydenhoitoalan kontaktit – seuraa #HyvääDiabeteselämää-kampanjaa Facebookissa, sana on vapaa!

Sanofi toivottaa sinulle hyvää ja terveellistä Maailman diabetespäivää!