Ajankohtaista

Mario Miguel Stigler

EUROAPI vahvistaa Sanofin jalanjälkeä Euroopassa

Kansainväliset kriisit haastavat lääkeyhtiöitä arvioimaan lääkkeiden raaka-aineiden toimitusvarmuutta aivan uudella tavalla. Sanofin ratkaisuna on lääkkeiden vaikuttavien aineiden valmistukseen Euroopassa keskittyvä EUROAPI-tytäryhtiö, joka vähentää riippuvuutta muista maanosista. Samalla Sanofi vahvistaa jalanjälkeään Euroopassa.

daily-life-with-AD

Mitkä arkipäiväiset tilanteet vaivaavat atooppista ihottumaa sairastavia eniten?

Atooppinen ihottuma on krooninen tulehduksellinen ihosairaus, jonka vaikeinta muotoa sairastavat kärsivät usein voimakkaasta kutinasta, ihon kuivumisesta ja halkeilusta sekä suurentuneesta riskistä ihoinfektioihin.

clinical trial

”Joko autat itseäsi tai ainakin autat muita. Panoksesi on tärkeä.” - Oskar, 35, osallistumisestaan kliiniseen tutkimukseen

Kliiniset lääketutkimukset ovat keskeinen osa tutkimusta, jonka avulla kehitetään uusia lääkkeitä. Ne antavat potilaille mahdollisuuden kokeilla uusia hoitoja ja samalla lisäävät terveydenhuoltojärjestelmän osaamista.

asthma

Mitkä arkipäivän tilanteet häiritsevät astmaa sairastavia eniten?

Astma aiheuttaa keuhkojen hengitysteiden tulehtumista ja ahtautumista, mikä vaikeuttaa ilman virtaamista ulos hengitettäessä. Vaikeaa astmaa sairastavat kärsivät usein yskästä, vinkuvasta hengityksestä ja hengitysvaikeuksista.

vaccine-package

Rokotteiden pakkaaminen ilman läpipainopakkauksia

Sanofi on yksi maailman suurimmista rokotteiden valmistajista. Yksi aloitteemme ekosuunnitteluun liittyen koskee rokotepakkausten muovisten läpipainopakkausten korvaamista pahvisilla pakkauksilla vuoteen 2027 mennessä. Jo tällä pienellä muutoksella pystytään vähentämään noin 80 tonnia PVC-muovia vuodessa ja pienentämään kuljetustilaa 50 prosentilla pienempien pakkausten ansiosta.

Sanofi Finland LinkedIn - NP

Mitkä arkipäivän tilanteet häiritsevät nenäpolypoosia sairastavaa eniten?

Krooninen polypoottinen rinosinuiitti eli nenäpolypoosi tai toiselta nimeltään nenän polyyppitauti (eng. lyhenne CRSwNP) on krooninen ylempien hengitysteiden sairaus, joka tukkii poski- ja nenäonteloita.

Eva-Maria

Maaliskuu on kansainvälinen multippeli myeloma -tietoisuuskuukausi – myös me Sanofilla haluamme nostaa kuuluviin sairastuneiden ajatuksia

Me Sanofilla olemme sitoutuneita tukemaan multippeli myelomaa sairastavia samoin kuin heitä hoitavia terveydenhuollon ammattilaisia.
Kuuntele multippeli myelomaa sairastavan ruotsalaisen Eva-Marian omakohtaisia ajatuksia.

podcast

Tutustu uuteen podcastiin – Immuno Onkologia Talks!

Kaikille Teille, jotka haluatte ajankohtaista tietoa kuuntelemalla johtavien asiantuntijoiden keskustelua immuno-onkologia -tutkimusalueella.

Imagine

#Imagine

Tiesitkö, että diabetes koskettaa yli miljoonaa ihmistä Pohjoismaissa?
Pyrimme yhdessä tutkijoiden, sairaaloiden ja lääkäreiden kanssa jatkuvasti vähentämään diabeteksesta johtuvia komplikaatioita. Pitkällä aikavälillä lääketieteen kehityksellä voi olla merkittävä vaikutus diabetesta sairastavien elämään.

Vaccins-video

#Imagine

Lääketeollisuudella on pitkät perinteet yhteistyöstä tutkijoiden, sairaaloiden ja lääkäreiden kanssa lääketieteellisten läpimurtojen aikaansaamiseksi.
Influenssarokotteet ovat yksi näistä läpimurroista, joilla on ollut merkittävä vaikutus maailmaan. Katso video ja opi lisää!

Purpose

Työmme tarkoitus yhdistää meidät

Yhteinen tavoite ja kunnianhimo ohjaavat meitä yrityksenä. Uskomme, että datan ja digitaalisten teknologioiden tukema tutkimustyömme ja tuotantomme voivat muuttaa tapaa, jolla lääketiedettä harjoitetaan, tehden mahdottomasta mahdollista miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.
Jatkuva kehitys on meitä kaikkia sanofilaisia yhdistävä intohimo. Se innostaa meitä kasvamaan, oppimaan ja ylittämään yhdessä rajoja.

Sanofi_Mina_ja_lapseni_sairaus

Uusi sopeutumisopas vanhemmalle

Teimme yhteistyössä psykologien kanssa oppaan, mikä tarjoaa tietoa ja vinkkejä siihen, miten vanhempi voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa lapsen sairauden myötä muuttuneessa elämäntilanteessa.

Atooppinen ihottuma

Kansainvälinen atopiapäivä 2022: Hae apua atooppisen ihottuman oireisiin ja elä täysipainoisempaa arkea!

Atooppinen ihottuma on krooninen tulehduksellinen ihosairaus, jonka vakavammissa muodoissa ihottuma-alueet peittävät usein suurta osaa kehosta.

Science-miracles

Uraauurtavat lääkkeet ja rokotteet tekevät mahdottomasta mahdollista

Keskitymme kehittämään uraauurtavia lääkkeitä ja rokotteita. Olemme olleet olemassa yli 100 vuotta ja uudella tarkoituksellamme ja uudella identiteetillämme jatkamme terveyden vaalimista.

Maailman astmapäivänä Sanofi haastaa astmaa sairastavat pohtimaan sairautensa hoitotasapainoa

Maailman astmapäivänä Sanofi julkaisee "Airless facts on asthma" -myyttikampanjan. Sen tarkoituksena on murtaa yleisiä myyttejä ja auttaa astmaa sairastavia pohtimaan, onko heidän sairautensa hallinnassa vai rajoittaako se elämää tarpeettomasti.

Vastauksemme tilanteeseen Ukrainassa

Maailman syöpäpäivä 2022: Syövän ja vanhenemisen yhteyden ymmärtäminen

Maailman väestö on keskimäärin vanhempaa kuin koskaan aiemmin, mikä koskee myös syöpää sairastavia.

Sanofin ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyön avoimuutta kehitetään edelleen

Lääketeollisuus ry:n jäsenyrityksenä Sanofi Oy siirtyy 1.1.2022 alkaen käyttämään terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tehdyn taloudellisen yhteistyön julkistuksen perusteena oikeutettua etua.

Influenssa ei ole harmiton tauti - Onko teholla tilaa myös influenssapotilaille?

Korona kuormittaa edelleen sairaaloita ja muita toimenpiteitä joudutaan siirtämään tulevaisuuteen. Hoitovelka kasvaa samaan aikaan, kun influenssakausi on aivan nurkan takana.

Atooppinen ihottuma vaikuttaa koko perheen arkeen

Näin vastasivat pohjoismaisessa kyselyssä 933 vanhempaa, joiden lapsella on atooppinen ihottuma.

#HyvääDiabeteselämää

Maailman diabetespäivää vietetään joka vuosi marraskuun 14. päivä, insuliinin toisen keksijän Frederick Bantingin syntymäpäivänä. Banting keksi insuliinin yhdessä Charles Bestin kanssa tasan sata vuotta sitten, 1921.

Keuhkosyöpä

Keuhkosyöpä on yksi eniten syöpäkuolemia maailmanlaajuisesti aiheuttavista syövistä, ja keuhkosyöpädiagnoosiin liittyy suhteellisen korkea kuolleisuus. Syöpähoidot ovat mullistuksessa, kun alan tiedemiehet etsivät uusia keinoja taistella pahanlaatuisia syöpäsoluja vastaan.

Sanofi Q3 2021 results

The third quarter of 2021 markedan excellent performance for Sanofi, with double digit sales growth and remarkable progress in R&D.