Haittavaikutusten raportointi

Haittavaikutusten raportointi

Sanofilla huolehdimme jatkuvasti tuotteidemme turvallisuudesta. Haittavaikutusten raportointi on tärkeä osa tuotteidemme jatkuvaa turvallisuusarviointia, ja raportit auttavat myös potilaita, joita hoidetaan tai joiden hoitoa harkitaan näillä tuotteilla.

Sanofi on lääkealan yrityksenä velvollinen keräämään, rekisteröimään ja seuraamaan kaikkea sille välitettyä tietoa haittavaikutustapahtumista ja raportoimaan voimassaolevan lääketurvatoimintalainsäädännön mukaisesti asiasta toimivaltaiselle viranomaiselle (Direktiivi 2010/84//EU ja säädös (EU) No 1235/2010).

Haittavaikutustapahtumien ohella Sanofilla on velvollisuus kerätä tietoa tuotteiden terapeuttisen tehon puutteesta, yliannostuksista, väärinkäytöksistä tai off label -käytöstä, tuotteiden käytöstä raskauden ja / tai imetyksen aikana, lääkityspoikkeamista / lääkehoidon tahattomista epäonnistumisista, taudinaiheuttajien tarttumisista, työperäisistä altistumisista ja tuotteiden odottamattomista positiivisista vaikutuksista.

Sanofi kunnioittaa yksityisyyttä ja arvostaa saamaansa luottamusta asiakkailta, potilailta, yhteistyökumppaneilta, käyttäjiltä ja työntekijöiltä. Sanofi ottaa yksityisyytesi vakavasti ja huolehtii siitä, että kaikki yksityistietosi käsitellään soveltuvien tietosuojalakien ja -säädösten edellyttämällä tavalla. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, luethan ystävällisesti Sanofin tietosuojakäytännöt.

Tähdellä (*) merkittyihin kenttiin on vastattava, jotta voimme käsitellä raporttisi.

Haittatapahtuman raportoiva henkilö
Kenttä "Nimi" on pakollinen
Kenttä "Osoite" on pakollinen
Kenttä "Sähköposti" ei kelpaa
Puhelinnumero on virheellinen
*Voimmeko ottaa sinuun yhteyttä?
Täytä lupauksesi
*Olen
Anna tilasi
Haittatapahtuman kokenut henkilö
Sukupuoli
ole hyvä ja valitse sukupuolesi
Kenttä "Ikä" on pakollinen
Tietoa tuotteesta ja haittatapahtumasta
Kirjoita viesti
Security

Olen lukenut Sanofin tietosuojakäytännöt.