Haittavaikutusten raportointi

Sanofilla huolehdimme jatkuvasti tuotteidemme turvallisuudesta. Haittavaikutusten raportointi on tärkeä osa tuotteidemme jatkuvaa turvallisuusarviointia, ja raportit auttavat myös potilaita, joita hoidetaan tai joiden hoitoa harkitaan näillä tuotteilla.

Sanofi on lääkealan yrityksenä velvollinen keräämään, rekisteröimään ja seuraamaan kaikkea sille välitettyä tietoa haittavaikutustapahtumista ja raportoimaan voimassaolevan lääketurvatoimintalainsäädännön mukaisesti asiasta toimivaltaiselle viranomaiselle (Direktiivi 2010/84//EU ja säädös (EU) No 1235/2010).

Sanofi haluaa huolehtia henkilökohtaisten tietojesi suojaamisesta. Kaikki henkilötietojen käsittely tehdään soveltuvien tietosuojalakien ja -säädösten edellyttämällä tavalla. Lue lisää täältä.

Tähdellä (*) merkittyihin kenttiin on vastattava, jotta voimme käsitellä raporttisi.

Meillä on tällä hetkellä teknisiä ongelmia yhteydenottolomakkeidemme toimivuuden kanssa. Mikäli haluat raportoida Sanofin valmisteiden turvallisuuteen tai laatuun liittyviä asioita tai sinulla on muuta kysyttävää, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä lääkeinformaatiopalveluumme puh. 0201 200 300.
Pahoittelemme tilannetta ja pyrimme korjaamaan asian mahdollisimman pian.

Haittatapahtuman raportoiva henkilö
*Voimmeko ottaa sinuun yhteyttä?
*Olen
Haittatapahtuman kokenut henkilö
Sukupuoli
Tietoa tuotteesta ja haittatapahtumasta
Security