Kontakt

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä Sanofiin joko täyttämällä alla olevan lomakkeen tai olemalla yhteydessä meihin alla olevien yhteystietojen avulla. Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Vastaamme mielellämme tuotekysymyksiin. Pyydämme kuitenkin ystävällisesti pitämään mielessä, ettemme voi antaa yksilöllistä neuvontaa. Jos kysymyksesi koskee henkilökohtaista terveydentilaasi tai sinulla on lääketieteellisiä kysymyksiä, otathan yhteyttä lääkäriin tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen. Jos kyseessä on hätätilanne, ota yhteyttä hätäkeskukseen tai omaan lääkäriisi.

Mikäli haluat raportoida haittavaikutustapahtuman mistä tahansa Sanofin tuotteesta, soita lääkeinformaatiopalveluumme 0201 200 300 tai suoraan lääketurvayksikköömme numeroon 0201 200 368. Voit myös täyttää lomakkeen haittavaikutustapahtumien raportointisivullamme.
Mikäli haluat raportoida tuotevalituksista, soita numeroon 0201 200 369.

Sanofi kunnioittaa yksityisyyttä ja arvostaa saamaansa luottamusta asiakkailta, potilailta, yhteistyökumppaneilta, käyttäjiltä ja työntekijöiltä. Sanofi ottaa yksityisyytesi vakavasti ja huolehtii siitä, että kaikki yksityistietosi käsitellään soveltuvien tietosuojalakien ja -säädösten edellyttämällä tavalla. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, luethan ystävällisesti Sanofin tietosuojakäytännöt.

Täytäthän ystävällisesti alla olevat kentät, jotta voimme vastata kysymyksiisi mahdollisimman hyvin. Tähdellä (*) merkittyihin kenttiin on vastattava, jotta voimme käsitellä viestisi.

Kontakt
Valitse teema
* pakolliset kentät
Olen *
Valitse tilisi
Kentän "Nimi" on pakollinen
Kenttä "Sähköposti" ei kelpaa
Kenttä "Puhelinnumero" ei kelpaa
Kentän "Osoite" on pakollinen
Kentän "Postinumero" on pakollinen
Kentän "Kaupunki" on pakollinen
Kentän "Maa" on pakollinen
Viesti
Täytä viesti
Security

Olen lukenut Sanofin tietosuojakäytännöt.


Pääkonttori

54 rue La Boétie
75008 Pariisi,
Ranska

✆ +33 (0)1 53 77 40 00

Suomen Sanofin yhteystiedot

Sanofi Oy
PL 505
Revontulenkuja 1
02100 Espoo

✆ 0201 200 300