Tarkoituk-semme ja identiteettimme

Me Sanofilla jatkamme tieteen ihmeiden jäljittämistä, jotta voisimme muuttaa ihmisten elämää.

Tieteellisiä löydöksiä ei saavuteta yhdessä yössä, vaan ne ovat aina kovan työn takana. Mutta me olemme määrätietoisia. Vakaa tahto löytää potilaille vastauksia motivoi meitä kehittämään uraauurtavia lääkkeitä ja rokotteita. Emme ikinä tyydy keskinkertaiseen.

Uuden luominen on aina ollut osa yrityksemme perimää – niin aloittaessamme toimintamme paikallisena yrityksenä Ranskassa kuin nyt, johtavana maailmanlaajuisena terveysalan yrityksenä. Uuden luominen heijastaa pyrkimystämme parantaa potilaiden, kumppaneiden, yhteisöjen ja oman henkilökuntamme elämää.

Yhteinen tavoite ja kunnianhimo ohjaavat meitä yrityksenä. Uskomme, että datan ja digitaalisten teknologioiden tukema tutkimustyömme ja tuotantomme voivat muuttaa tapaa, jolla lääketiedettä harjoitetaan, tehden mahdottomasta mahdollista miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

Jatkuva kehitys on meitä kaikkia sanofilaisia yhdistävä intohimo. Se innostaa meitä kasvamaan, oppimaan ja ylittämään yhdessä rajoja.

Jatkamme tieteen ihmeiden jäljittämistä, jotta voisimme muuttaa ihmisten elämää. Yllätämme itsemmekin sillä, mitä kaikkea pystymme saavuttamaan. Tehdessämme käänteentekeviä löydöksiä suunnittelemme samalla jo seuraavia edistysaskeliamme.

Työmme tarkoitus yhdistää meidät

Uusi identiteettimme

Uusi logo ja identiteetti - samat sitoumukset

Meillä on uusi logo ja identiteetti. Yksi asia pysyy: olemme sitoutuneita tieteen avulla helpottamaan sairastuneiden ja heidän läheistensä elämää.