Jatkamme tieteen ihmeiden jäljittämistä, jotta voisimme muuttaa ihmisten elämää

Sanofi on maailmanlaajuinen lääkeyhtiö, jolla on yli 100 000 työntekijää. Meitä ohjaa päämäärä: me jatkamme tieteen ihmeiden jäljittämistä, jotta voisimme muuttaa ihmisten elämää. Tieto ja digiteknologian tukema tutkimus ja tuotanto voivat muuttaa tapaa, jolla lääketiedettä harjoitetaan – tehden mahdottomasta mahdollista miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

Edistymisemme yhdistää meidät ja saa meidät kasvamaan, oppimaan ja ylittämään yhdessä rajojamme. Mitä tarkoitamme tieteen ihmeillä? Meille se merkitsee lääketieteellisiä läpimurtoja, jotka helpottavat merkittävästi sairastuneiden elämää. Käytännössä tämä tarkoittaa, että keskitämme resurssit tärkeimpiin terapia-alueisiin, joissa voisimme muuttaa ihmisten elämää ja edistää kansanterveyttä.

Sanofin pääkonttori on Pariisissa, Ranskassa. Suomessa toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa ja meillä on noin 100 työntekijää.

Sanofi maailmassa

+100 000

Työntekijää

+100

Maassa

+100

Vuoden kokemus innovaatiosta

About-us
Tarkoituksemme ja identiteettimme

Me Sanofilla jatkamme tieteen ihmeiden jäljittämistä, jotta voisimme muuttaa ihmisten elämää.

Innovation
Innovaatiot ja tiede

Tutkijoina olemme äärimmäisen innostuneita tieteen kehityksestä. Tänä päivänä tekemämme työ luo uusia keinoja hoitaa ja ehkäistä tulevaisuuden tauteja.

Our-responsibility
We can do more: yrityksemme yhteiskuntavastuu

”We Can Do More” on Sanofin yhteiskuntavastuustrategia, joka sisältyy tavoitteeseemme muuttaa ihmisten elämää ja visioomme paremmasta tulevaisuudesta. Strategian aloitteet kehitettiin, jotta voimme saada aikaan todellisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen, jota voidaan laajentaa ja ylläpitää ajan kuluessa.

PM MAT-FI-2100853 - 1.0 - 08-2021, elokuu 2021