Sanofi lyhyesti

Sanofi lyhyesti


+100 000
työntekijää
+100
maassa
+100
vuoden kokemus innovaatiosta

Sanofi on globaali lääkeyritys, jolla on yli 100 000 työntekijää yli 100 maassa. Olemme Sanofilla ylpeitä yli 100 vuotta sitten alkaneesta vahvasta perinteestämme innovaatioiden kehittäjänä.

Sanofin pääkonttori on Pariisissa, Ranskassa. Suomessa toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa ja meillä on noin 100 työntekijää.

Sanofilla on viisi globaalia liiketoimintayksikköä:

Diabetes- ja kardiovaskulaarilääkkeet

Diabetes- ja kardiovaskulaarilääkkeet

Tämä liiketoimintayksikkö keskittyy kahteen tärkeään endeemiseen sairauteen: diabetekseen, joka on kasvava huolenaihe julkiselle terveydenhuollolle ja joka vuonna 2012 aiheutti globaalisti yli 1,5 miljoonaa kuolemaa1, sekä sydän- ja verisuonisairauksiin. Diabetes on Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan maailman johtava kuolinsyy.
Sanofi Genzyme eli Speciality Care

Sanofi Genzyme eli Speciality Care

Sanofi Genzyme on liiketoimintayksikkömme, joka keskittyy erikoishoitoa vaativiin harvinaisiin sairauksiin, multippeliskleroosiin, onkologiaan ja immunologiaan. Genzyme perustettiin vuonna 1981 ja siitä tuli osa Sanofia vuonna 2011.
Sanofi Pasteur

Sanofi Pasteur

Sanofi Pasteur on Sanofin rokotteisiin keskittyvä liiketoimintayksikkö, joka toimittaa vuosittain yli miljardi rokoteannosta. Tämä mahdollistaa immunisaation 500 miljoonalle ihmiselle ympäri maailmaa joka vuosi.
Itsehoitotuotteet

Itsehoitotuotteet

Itsehoitotuotteiden liiketoimintayksikkömme keskittyy reseptivapaisiin lääkkeisiin ja tuotteisiin, kuten esimerkiksi allergialääkkeisiin ja yskätuotteisiin.
Yleislääkkeet ja kehittyvät markkinat

Yleislääkkeet ja kehittyvät markkinat

Tämä liiketoimintayksikkömme keskittyy vakiintuneisiin reseptilääkkeisiin ja geneerisiin valmisteisiin.