Tutkijoina olemme äärimmäisen innostuneita tieteen kehityksestä. Tänä päivänä tekemämme työ luo uusia keinoja hoitaa ja ehkäistä tulevaisuuden tauteja.

Rokotteet ovat aina parantaneet ihmisten elämänlaatua. Viime vuosikymmenen nopea teknologinen kehitys on muuttanut nykyistä lääkkeiden kehitystyötä merkittävästi. Alan johtavat teknologia-alustamme antavat tutkimus- ja kehitystiimeillemme työkalut, joita he tarvitsevat kehittääkseen ensiluokkaisia lääkkeitä ja rokotteita, joita ei vielä muutama vuosi sitten olisi voinut kuvitellakaan. Näiden teknologioiden avulla saamme myös lisätietoa useiden taudinkuvien biologisista syistä, mikä auttaa meitä kohdistamaan hoitokeinoja.

T&K-yksikössämme tutkijat, lääkärit, teknikot, insinöörit ja maailmanluokan innovaattorit luovat yhteistyössä läpimurtoinnovaatioita, joiden avulla voimme parantaa ja pidentää ihmisten elämää ja myös pelastaa ihmishenkiä.

Uraauurtava lähestymistapamme

T&K-yksikkömme:

  • investoi terapiakeinoihin, joiden avulla useita tauteja voidaan hoitaa yhdellä lääkeaineella
  • luo aiempaa tehokkaampia yhdistelmäterapioita
  • kehittää uusia täsmälääkkeitä
  • tekee läpimurtotutkimusta geeniterapian saralla
  • hyödyntää tekoälyä ja innovatiivisia digitaalisia teknologioita voimaannuttaakseen potilaita hallitsemaan kroonisia sairauksia entistä paremmin

R&D Pipeline

Sanofin tutkimustoiminta on hyvin laaja-alaista. Meillä on kehitteillä uusia lääkkeitä useilla terapia-alueilla.

”Joko autat itseäsi tai ainakin autat muita. Panoksesi on tärkeä.” - Oskar, 35, osallistumisestaan kliiniseen tutkimukseen

Kliiniset lääketutkimukset ovat keskeinen osa tutkimusta, jonka avulla kehitetään uusia lääkkeitä. Ne antavat potilaille mahdollisuuden kokeilla uusia hoitoja ja samalla lisäävät terveydenhuoltojärjestelmän osaamista.

Clinical Trial
Mario Miguel Stigler
EUROAPI vahvistaa Sanofin jalanjälkeä Euroopassa

Kansainväliset kriisit haastavat lääkeyhtiöitä arvioimaan lääkkeiden raaka-aineiden toimitusvarmuutta aivan uudella tavalla. Sanofin ratkaisuna on lääkkeiden vaikuttavien aineiden valmistukseen Euroopassa keskittyvä EUROAPI-tytäryhtiö, joka vähentää riippuvuutta muista maanosista.