Tulehdus on merkki siitä, että kehoamme uhkaa vaara. Autoimmuunisairauksissa oma immuunijärjestelmämme kääntyy elimistöämme vastaan.

Me Sanofilla pyrimme auttamaan ihmisiä, jotka kärsivät immuunijärjestelmään vaikuttavista sairauksista. Immunologisiin sairauksiin tarvitaan edelleen useita tehokkaita hoitovaihtoehtoja. Yhdistämällä molekyylidataa ja kliinistä dataa opimme joka päivä uusia asioita niin sanotusta tarkkuusimmunologiasta. Sairaustietoisuuttamme uuteen teknologiaan yhdistämällä teemme tutkimusta systeemisistä sairauksista, kuten astmasta ja atooppisesta ihottumasta, sekä perifeerisistä tulehdussairauksista, kuten nivelreumasta.

Tarjoamme nykyään biologista hoitoa esimerkiksi vaikeaan atooppiseen ihottumaan (atooppiseen dermatiittiin), vaikeaan astmaan, krooniseen nenän sivuonteloiden tulehdukseen ja nenäpolyyppeihin sekä nivelreumaan. Tutkimme myös mahdollisia uusia hoitoja muissa immunologisissa sairauksissa, jotka johtuvat tyypin 2 tulehduksesta.

#Imagine

Vain muutamia vuosia sitten atooppinen ihottuma rajoitti merkittävästi sairastuneiden elämää. Tutkimus- ja kehitystyön ansiosta tänä päivänä sairastuneilla on enemmän vaihtoehtoja.

Katso video ja liity aikamatkalle läpi merkittävien lääketieteellisten läpimurtojen, joita alallamme on tehty.

Sanofi Finland LinkedIn - NP
Mitkä arkipäivän tilanteet häiritsevät nenäpolyyppien kanssa eläviä eniten?

Krooninen rinosinuiitti nenäpolyyppia sairastavilla (eng. lyhenne CRSwNP) on krooninen ylempien hengitysteiden sairaus, joka tukkii poski- ja nenäonteloita.

Astma-day
Maailman astmapäivänä Sanofi haastaa astmaa sairastavat pohtimaan sairautensa hoitotasapainoa

Maailman astmapäivänä Sanofi julkaisee "Airless facts on asthma" -myyttikampanjan. Sen tarkoituksena on murtaa yleisiä myyttejä ja auttaa astmaa sairastavia pohtimaan, onko heidän sairautensa hallinnassa vai rajoittaako se elämää tarpeettomasti.

FI-Atopisk-Eczema
Kansainvälinen atopiapäivä 2022: Hae apua atooppisen ihottuman oireisiin ja elä täysipainoisempaa arkea!

Atooppinen ihottuma on krooninen tulehduksellinen ihosairaus, jonka vakavammissa muodoissa ihottuma-alueet peittävät usein suurta osaa kehosta.

AD-Block-Img
Atooppinen ihottuma vaikuttaa koko perheen arkeen

Näin vastasivat pohjoismaisessa kyselyssä 933 vanhempaa, joiden lapsella on atooppinen ihottuma.