Krooniset sairaudet kuten diabetes ja sydän- ja verisuonitaudit yleistyvät koko ajan. Ne muodostavat kasvavan haasteen terveydenhuoltojärjestelmille, sillä diabeteksen ja sydän- ja verisuonitautien yleistyessä myös niiden hoitokustannukset kohoavat kaikkialla maailmassa.

Pitkä kokemus

Sanofilla on erittäin pitkä kokemus diabeteksen ja sydän- ja verisuonitautien hoidon kehittämisessä.

Toimme ensimmäiset insuliinihoidot markkinoille jo melkein 100 vuotta sitten. Johtavana insuliinikynien ja insuliinihoitojen kehittäjänä luomme jatkuvasti uusia ratkaisuja diabeteksen hoitoon hyödyntäen viimeisintä teknologiaa ja integroituja hoitomuotoja.

Sydänsairauksien ennaltaehkäisyn ja hoidon tutkimuksessa olemme olleet edelläkävijöitä jo yli 60 vuoden ajan. Kehittämämme innovatiiviset ja vakiintuneet hoitokeinot sydän- ja verisuonisairauksiin auttavat jo yli 70 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Parempaa hoitoa

Tavoitteemme on uudistaa kroonisten sairauksien hoitoa luomalla selkeitä, räätälöityjä ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä saamaan parempaa hoitoa.

Olemme kehittäneet laajan valikoiman luotettuja tuotemerkkejä kroonisten sairauksien hoitoon. Yhdistämällä teknologian, digitaaliset innovaatiot ja vahvan osaamisemme lääketutkimuksessa luomme miljoonille ihmisille uusia mahdollisuuksia parempaan ja terveempään elämään kroonisten sairauksien kanssa.

#Imagine

Tiesitkö, että diabetes koskettaa yli miljoonaa ihmistä Pohjoismaissa?

Pyrimme yhdessä tutkijoiden, sairaaloiden ja lääkäreiden kanssa jatkuvasti vähentämään diabeteksesta johtuvia komplikaatioita. Pitkällä aikavälillä lääketieteen kehityksellä voi olla merkittävä vaikutus diabetesta sairastavien elämään.

HyvääDiabeteselämää
#HyvääDiabeteselämää

Maailman diabetespäivää vietetään joka vuosi marraskuun 14. päivä, insuliinin toisen keksijän Frederick Bantingin syntymäpäivänä. Banting keksi insuliinin yhdessä Charles Bestin kanssa tasan sata vuotta sitten, 1921.