Tervetuloa Sanofin uutishuoneeseen

Suomen mediakontakti:

Viestintäjohtaja
Mirka Rinkinen

 040 744 6168  mirka.rinkinen@sanofi.com

#Sanofiacts

Sanofi on maailman ensimmäinen Pariisin sopimuksen allekirjoittanut lääkeyritys. Olemme sitoutuneet tekemään oman osamme. Siksi ympäristöajattelumme kattaa lääkkeidemme koko elinkaaren.

Ajankohtaista

podcast

Tutustu uuteen podcastiin – Immuno Onkologia Talks!

Kaikille Teille, jotka haluatte ajankohtaista tietoa kuuntelemalla johtavien asiantuntijoiden keskustelua immuno-onkologia -tutkimusalueella.

Imagine

#Imagine

Tiesitkö, että diabetes koskettaa yli miljoonaa ihmistä Pohjoismaissa?
Pyrimme yhdessä tutkijoiden, sairaaloiden ja lääkäreiden kanssa jatkuvasti vähentämään diabeteksesta johtuvia komplikaatioita. Pitkällä aikavälillä lääketieteen kehityksellä voi olla merkittävä vaikutus diabetesta sairastavien elämään.

Vaccins-video

#Imagine

Lääketeollisuudella on pitkät perinteet yhteistyöstä tutkijoiden, sairaaloiden ja lääkäreiden kanssa lääketieteellisten läpimurtojen aikaansaamiseksi.
Influenssarokotteet ovat yksi näistä läpimurroista, joilla on ollut merkittävä vaikutus maailmaan. Katso video ja opi lisää!

Purpose

Työmme tarkoitus yhdistää meidät

Yhteinen tavoite ja kunnianhimo ohjaavat meitä yrityksenä. Uskomme, että datan ja digitaalisten teknologioiden tukema tutkimustyömme ja tuotantomme voivat muuttaa tapaa, jolla lääketiedettä harjoitetaan, tehden mahdottomasta mahdollista miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.
Jatkuva kehitys on meitä kaikkia sanofilaisia yhdistävä intohimo. Se innostaa meitä kasvamaan, oppimaan ja ylittämään yhdessä rajoja.

Sanofi_Mina_ja_lapseni_sairaus

Uusi sopeutumisopas vanhemmalle

Teimme yhteistyössä psykologien kanssa oppaan, mikä tarjoaa tietoa ja vinkkejä siihen, miten vanhempi voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa lapsen sairauden myötä muuttuneessa elämäntilanteessa.

Atooppinen ihottuma

Kansainvälinen atopiapäivä 2022: Hae apua atooppisen ihottuman oireisiin ja elä täysipainoisempaa arkea!

Atooppinen ihottuma on krooninen tulehduksellinen ihosairaus, jonka vakavammissa muodoissa ihottuma-alueet peittävät usein suurta osaa kehosta.

Science-miracles

Uraauurtavat lääkkeet ja rokotteet tekevät mahdottomasta mahdollista

Keskitymme kehittämään uraauurtavia lääkkeitä ja rokotteita. Olemme olleet olemassa yli 100 vuotta ja uudella tarkoituksellamme ja uudella identiteetillämme jatkamme terveyden vaalimista.

Maailman astmapäivänä Sanofi haastaa astmaa sairastavat pohtimaan sairautensa hoitotasapainoa

Maailman astmapäivänä Sanofi julkaisee "Airless facts on asthma" -myyttikampanjan. Sen tarkoituksena on murtaa yleisiä myyttejä ja auttaa astmaa sairastavia pohtimaan, onko heidän sairautensa hallinnassa vai rajoittaako se elämää tarpeettomasti.

Vastauksemme tilanteeseen Ukrainassa

Maailman syöpäpäivä 2022: Syövän ja vanhenemisen yhteyden ymmärtäminen

Maailman väestö on keskimäärin vanhempaa kuin koskaan aiemmin, mikä koskee myös syöpää sairastavia.

Sanofin ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyön avoimuutta kehitetään edelleen

Lääketeollisuus ry:n jäsenyrityksenä Sanofi Oy siirtyy 1.1.2022 alkaen käyttämään terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tehdyn taloudellisen yhteistyön julkistuksen perusteena oikeutettua etua.

Digitaalinen valokuvanäyttely multippeli myeloomaa sairastavista

Kerromme näyttelyssä tarinat neljästä rohkeasta multippeli myeloomaa sairastavasta. Sillä diagnoosista huolimatta elämässä on koettavana paljon upeita hetkiä.

Influenssa ei ole harmiton tauti - Onko teholla tilaa myös influenssapotilaille?

Korona kuormittaa edelleen sairaaloita ja muita toimenpiteitä joudutaan siirtämään tulevaisuuteen. Hoitovelka kasvaa samaan aikaan, kun influenssakausi on aivan nurkan takana.

Atooppinen ihottuma vaikuttaa koko perheen arkeen

Näin vastasivat pohjoismaisessa kyselyssä 933 vanhempaa, joiden lapsella on atooppinen ihottuma.

#HyvääDiabeteselämää

Maailman diabetespäivää vietetään joka vuosi marraskuun 14. päivä, insuliinin toisen keksijän Frederick Bantingin syntymäpäivänä. Banting keksi insuliinin yhdessä Charles Bestin kanssa tasan sata vuotta sitten, 1921.

Keuhkosyöpä

Keuhkosyöpä on yksi eniten syöpäkuolemia maailmanlaajuisesti aiheuttavista syövistä, ja keuhkosyöpädiagnoosiin liittyy suhteellisen korkea kuolleisuus. Syöpähoidot ovat mullistuksessa, kun alan tiedemiehet etsivät uusia keinoja taistella pahanlaatuisia syöpäsoluja vastaan.

Sanofi Q3 2021 results

The third quarter of 2021 markedan excellent performance for Sanofi, with double digit sales growth and remarkable progress in R&D.

PM MAT-FI-2100853 - 1.0 - 08-2021, elokuu 2021