Kontakt

Kontakt

Voit ottaa yhteyttä Sanofiin joko täyttämällä alla olevan lomakkeen tai käyttämällä yhteystietoja tässä. Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Vastaamme mielellämme tuotekysymyksiin. Pyydämme kuitenkin ystävällisesti pitämään mielessä, ettemme voi antaa yksilöllistä neuvontaa. Jos kysymyksesi koskee henkilökohtaista terveydentilaasi tai sinulla on lääketieteellisiä kysymyksiä, otathan yhteyttä lääkäriin tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen. Jos kyseessä on hätätilanne, ota yhteyttä hätäkeskukseen tai omaan lääkäriisi.

Mikäli haluat raportoida haittavaikutustapahtuman mistä tahansa Sanofin tuotteesta, soita lääkeinformaatiopalveluumme 0201 200 300 tai suoraan lääketurvayksikköömme numeroon 0201 200 368. Voit myös täyttää lomakkeen (hyperlink adverse event reporting page( level 3 page, hidden in main menu) Path in site: Homepage> Tietoa meistä > adverse event reporting) haittavaikutustapahtumien raportointisivullamme.

Sanofi kunnioittaa yksityisyyttä ja arvostaa saamaansa luottamusta asiakkailta, potilailta, yhteistyökumppaneilta, käyttäjiltä ja työntekijöiltä. Sanofi ottaa yksityisyytesi vakavasti ja huolehtii siitä, että kaikki yksityistietosi käsitellään soveltuvien tietosuojalakien ja -säädösten edellyttämällä tavalla. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, luethan ystävällisesti Sanofin tietosuojakäytännöt (Insert hyperlink to Data Privacy page).

Täytäthän ystävällisesti alla olevat kentät, jotta voimme vastata kysymyksiisi mahdollisimman hyvin. Tähdellä (*) merkittyihin kenttiin on vastattava, jotta voimme käsitellä viestisi.

Kontakt
Veuillez sélectionner un thème
Mon identité
* champs obligatoires
Olen *
Veuillez renseigner votre status
Le champ "Nimi" est requis
*Sähköposti n'est pas valide
Le numéro de téléphone n'est pas valide
Le champ "Osoite" est requis
Veuillez saisir votre *Postinumero
Veuillez saisir votre *Kaupunki
Le champ "*Maa" est requis
Mon message
Veuillez saisir le message
Security