Quick navigointivalikko :

 1. Siirry sisältöön
 2. Siirry pääosaa menu
 3. Siirry Hae työkalu
 4. Siirry ohjevalikkoon
 5. Siirry moduulit
 6. Siirry pikanäppäinten luettelo

Ohje-valikosta :

 1. Sanofi maailmanlaajuisesti |
   
 2. Sivustomme |
   
 3. Ryhmä sivustoja |
   
 4. Yhteydenotot ja lääkeneuvonta |
 5. Sivustokartta |
 6. Ohje
 1. Fonttikoko

  Pienennä fonttikokoa Kasvata fontin kokoa  
 
 

Ura meillä

Yhteydenotot ja lääkeneuvonta

Sanofi Oy

PL 505
Revontulenkuja 1
02100 Espoo
Puh. 0201 200 300

Sisältö :

Tulisitko meille töihin?

Henkilöstömme on meille tärkein resurssi nyt ja tulevaisuudessa.

 

Pitkät perinteemme ja kansainvälisesti vahva asemamme velvoittavat meitä. Siksi ei varmaankaan ole yllättävää, että haluamme tähdätä huipulle kaikessa toiminnassamme, myös henkilöstömme kehittämisessä ja rekrytoinneissa. Tavoitteenamme on tehdä hyvää työtä, missiomme on olla yhä vahvempi, nopeampi ja innovatiivisempi.

Arvostamme tulosta, rohkeutta, luovuutta ja kanssaihmisten kunnioitusta niin paljon, että nämä asiat on kirjattu yhtiömme arvoihin. Uskomme myös avoimeen kommunikointiin ja yli rajojen tapahtuvaan yhteistyöhön työympäristössä.

Haluaisitko Sinä olla mukana Euroopan suurimman lääkeyrityksen tulevaisuuden rakentamisessa? Jaatko visiomme ihmisten paremman terveyden päämäärästä? Arvostatko mahdollisuutta herätellä, vaikuttaa, rakentaa siltoja ja tuoda uutta tietoa hoitokäytäntöihin?

Tarjoamme osaaville, eteenpäin pyrkiville ammattilaisille kansainvälisen yrityksen uranäkymät ja kilpailukykyisen palkan etuineen.

Vaikka meillä ei juuri nyt olisikaan Sinulle sopivaa avointa paikkaa, voit silti lähettää avoimen hakemuksen sekä ansioluettelosi osoitteeseen HR.Finland@sanofi.com. Säilytämme avoimet hakemukset 6 kuukautta.

Päivitetty lokakuu 10, 2017

Moduuli :

Corporate information

Corporate information